el so del triomf

'El so del triomf' registra les actuacions originals de la banda de música en els diferents certamens

El Consistori repartirà un exemplar del disc per cadascuna de les unitats familiars del municipi

L'Ajuntament de la Llosa de Ranes, amb la col·laboració de la Diputació de València, ha produït el disc 'El so del triomf', que recull una selecció de les obres, d'interpretació lliure i obligada, amb les quals la Societat Musical de la Llosa de Ranes va obtenir el primer premi i Menció d'Honor al Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València, en les seues edicions de 2011 i 2014; així com el primer premi i Menció d'Honor al Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, en aquestes dues mateixes cites.

Es tracta d'una recopilació de sis temes amb la qual es pretén registrar algunes de les intervencions més destacades de la formació al llarg dels últims anys, així com retre homenatge a l'agrupació bandística en la seua etapa més prolífica. Amb el propòsit de mantenir l'essència de les actuacions en els diferents certàmens s'ha optat per incloure les gravacions realitzades durant les intervencions de la Societat Musical en els diferents concursos de la Diputació de València i autonòmics.

'El so del triomf' suposa el segon disc que grava la Societat Musical de la Llosa de Ranes després de El so del poble, que va veure la llum en 2007 i estava dedicat a la música i als compositors més representatius de la localitat. En aquesta ocasió la selecció de les peces incloses prioritzen les obres de compositors valencians, així com aquelles que per la seua dificultat, originalitat o representativitat han tingut un significat especial per a la formació. D'aquesta manera, integren el CD composicions de Serrano, Cervera Collado, Enrique Hernandis o Bernardo Adam Ferrero, entre d'altres.

Així mateix, amb el propòsit de posar en valor el treball desenvolupat per la banda al llarg del darrer trienni i de fer partícips també a tots els veïns de la localitat, des del Consistori es va a fer entrega d'un exemplar del disc per cadascuna de les unitats familiars del municipi.